TOCHTEN EN PRIJZEN

° TUSSEN ZEE EN MIJNEN
Minder dan een eeuw geleden, was dit gebied getuige van een bloeiende mijnbouw ontginning; met een beetje fantasie kan je, in gedachten, de mijnwerkers naar het daglicht horen terug keren na een uitputtende en zware dienst.
Het pad, zonder steile hellingen, brengt ons naar de oude overblijfselen van deze fascinerende, maar eens zéér gevaarlijke industrie, het ongelooflijke kleurencontrast tussen purperen rotsen en  de kobaltblauwe zee voegt héél wat toe aan deze fraaie toer.

4/5 pax → 30 € cad.
6/8 pax → 25 € cad.

° DE GEUR VAN BOSSEN
Ooit werd het bos gebruikt om houtskool te produceren, vandaag de dag behoort het toe tot degenen, die van wandelen houden in bossen waarin de zintuigen ontwaken…
Een uitgebreid netwerk van paden, overgebleven uit vroeger tijden, stelt ons in staat een perfecte tocht voor gezinnen, of voor de meest veeleisende wandelaar, samen te stellen.

4/5 pax → 25 € cad.
6/8 pax → 20 € cad.

° HET PAD VAN DE ZEEMEEUW
Op de grens tussen land en zee, uitkijkend over een van de mooiste kliffen van Sardinië, omringd door de geur van de vegetatie van de middellandse zee, brengt deze tocht ons naar het ruige achterland van oude mijnen en ongerepte natuur…

4/5 pax → 30 € cad.
6/8 pax → 25 € cad.