TOCHTEN EN PRIJZEN

WAAROM KAJAKKEN?

Kajakken op zee is zo eenvoudig als lopen, zelfs eenvoudiger!

Na de eerste 10 minuten waarin we vertrouwd zullen raken met de peddel is het dan al zo ver. Dankzij nog enkele tips van de instructeur zal onze beheersing over de kajak met grote stappen snel vooruitgaan en de peddels zullen efficiënte verleng stukken worden van onze armen.

Onze kajakken hoewel zwaar behouden toch optimale snelheid, daardoor is peddelen in een rustig tempo mogelijke en niet vermoeiend.

Zelfs de kleinsten onder ons zullen zich vermaken op zee, dankzij de tweezitters. De grotere kunnen dan voor twee paddelen; of beter… voor anderhalf! Uit veiligheidsredenen is de leeftijdsgrens 6 jaar.

HOE WERKT HET?

Normaliter is de ochtend de beste tijdstip om te kajakken. We zullen bij een door ons afgesproken verzamelpunt afspreken (of op aanvraag vanaf verblijf locatie).

Nadat de benodigde spullen verdeeld zijn zal de instructeur in het kort theoretische instructies geven over de peddel en over eenvoudige manoeuvres die nuttig en zinvol zullen zijn.

Dit gedaan… gaan we met z’n allen in zee! We zullen ons laten drijven door onze groeiende nieuwsgierigheid de prachtige kust te onderzoeken. Glijdend over een stille en ongelooflijk schitterende en kleurrijke zee, langs baaien en ongerept kustgebied tot we aan een paradijselijke stuk zullen aanmeren.

Dan hebben we even de tijd om de benen te strekken en kunnen we met duikbrillen een kijkje onder water nemen ver van de drukbezochte zandstranden.

Via dezelfde weg die we gekomen zijn, zullen we teruggaan en eenmaal aan land kunnen we bij een dichtgelegen rustpunt genieten en proeven van de lokale producten of gewoon iets verkoelends drinken.

 

Neem contact met ons op om de excursie het dichtst bij u te kennen!

 

ENKELE GEGEVENS…

Begintijd: 08.30 uur

Eindtijd:  13.00 uur

Lengte parcours: 8 km

Vereiste ervaring: geen (goede gezondheid)

Vereiste eigenschappen: lachen en genieten

 

Vanaf 50 € cad.